Coaching, personlig utveckling och KBT

Människan lär sig av sina erfarenheter och förändrar våra beteenden efter det. Om du någon gång befunnit dig i en påfrestande situation kommer du förmodligen bli påverkad när en liknande situation uppstår igen. Samtidigt är förmågan att våga befinna sig i en okänd situation för många högpresterande personer nödvändigt för att lyckas och utvecklas.

Vi lär dig handskas med både kända och okända situationer. Vi kan metoderna för personlig utveckling på alla nivåer – från första träningstillfället till elitprestation. Vi utgår från ett lösningsfokuserat förhållningssätt till våra klienter för att åstadkomma positiva, varaktiga förändringar. Personer som önskar KBT, främst inom stressrelaterade problem, sömstörningar, posttraumatisk stressyndrom och fobier välkomnas att kontakta oss. Läs mer om KBT.

Vi erbjuder olika former av prestationshöjande träning för personer inom alla områden. För dig som är på elitnivå kan vi genom Riksidrottsförbundet erbjuda idrottspsykologisk rådgivning. Vi använder oss bland annat av mental träning som är vetenskapligt evidensbaserad och fungerar. Läs mer om mental träning och idrottspsykologi.

Hos oss får du alltid behandling som är individuellt anpassad efter hur behoven ser ut. Har du frågor eller vill veta hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta oss.

Vill du träna mental grundträning på egen hand kan köpa "Mental grundträning" av Jörgen Kalmendal HÄR eller låna den på närmsta bibliotek.